Lid worden?

 

Aanmeldingsformulier

downloaden

Ben je nieuwsgierig geworden en overweeg je een lidmaatschap? Je bent van harte welkom. Lid worden is vrij gemakkelijk. Download het aanmeldingsformulier en retourneer deze volledig ingevuld per email of per post naar het adres wat op het formulier vermeld staat. Ben je onder de 16 jaar, zorg er dan voor dat je ouders getekend hebben.

Bedankt voor je interesse en we hopen ook met jouw plezier en sportief volleybal samen te mogen beleven!

Klik hier om het aanmeldingsformulier te downloaden.

Meest gestelde vragen:

Wat voor vereniging is Volley’68?
Een omschrijving van wat onze vereniging is en hoe wij de volleybalsport willen beleven vind je hier.

Welk volleybalniveau past bij mij?
Zodra hierover meer informatie bekend is wordt dit hier gepubliceerd.

Wat wordt er van mij (een lid van Volley ’68) verwacht?
We vinden het fantastisch dat je lid geworden bent. Dit schept echter wel wat verwachtingen naar het team waar je inzit en de vereniging. Verwachtingen ten aanzien van het team worden in het team bij aanvang van het seizoen besproken (mogelijk is er zelfs een teammap). Verwachtingen ten aanzien van ondersteuning van de vereniging wordt normaal gesproken kenbaar gemaakt via het contactpersoon van je team (denk hierbij aan het draaien van een zaaldienst of bardienst). Voor andere taken binnen de vereniging kun je vrijwillig benaderd worden, aanmelden mag natuurlijk ook en dit zien we graag binnen onze vereniging.

Wat zijn de algemene voorschriften (lidmaatschap, kosten)?
Zodra hierover meer informatie bekend is wordt dit hier gepubliceerd.

Bij wie kan ik terecht voor vragen?
Voor vragen omtrent het team kun je veelal bij je trainer terecht. Daarnaast zijn er afzonderlijke contactpersonen voor de CMV leden, jeugd, senioren en recreanten. Deze zijn te vinden op de website onder het kopje organisatie.

Wanneer trainen de teams?
Zodra je lid bent geworden is tevens medegedeeld in welk team je begint mee te spelen. Op de teampagina van het team waarin je bent ingedeeld is alle informatie te vinden om de volleybalsport te kunnen beoefenen. Ook de trainingstijden staan hier vermeld.

Welke doelgroepen kent Volley ’68?

  • Vanaf 6 jaar kan uw dochter of zoon volleyballen bij onze vereniging. Hij of zij wordt dan geplaatst bij de mini’s waar spelvormen volgens richtlijnen van de NeVoBo, Cool Moves Volley (CMV) worden beoefend. Informatie over deze teams en spelvormen is hier te vinden.
  • Voor kinderen vanaf 12 jaar wordt een nieuw lid in een A,B of C team geplaatst. Dit is afhankelijk van het niveau van de nieuwe jeugdspeler, zijn of haar leeftijd en de beschikbare teams. Men kan uiteraard eerst vrijblijvend met een team meetrainen. Informatie over de A,B,C jeugdteams is hier te vinden.
  • Voor talentvolle jeugdspelers en senioren zijn er de zogeheten senioren teams. In overleg met een trainer wordt een nieuw lid geadviseerd om in een bepaald team deel te nemen. Informatie over de senioren teams is hier te vinden.
  • Ook voor senioren die kennis willen maken met het volleybal en/of recreatief willen volleyballen heeft de vereniging de zogeheten recreanten teams. Informatie over deze teams is hier te vinden.