Volley’68 Kamp: 25, 26, 27 mei – Alles op de kop!

Beste leden, ook dit jaar gaan wij weer met Volley ’68 op kamp! Dus wanneer jij zin hebt in een weekend vol gezelligheid en in leuke spellen, meld je dan voor 22 april hier aan! En een heel leuk weetje, dit jaar een speciaal 50 jarig jubileum kamp! Allemaal komen dus. De kosten voor dit weekend bedragen 30 euro.

Als mini heb je de keuze om alleen op zaterdag naar het kamp te gaan, dan betaal je slechts 15 euro. Voor vragen kun je mailen naar jeugdkamp@volley68.nl

Persoonlijk

 

Randzaken

  • Voor het kamp moet de organisatie de maat van het shirt van de deelnemers weten. Vink hieronder aan welke maat(bij de mini’s gaat het om de leeftijd, lengte afmetingen van het shirt staan erbij genoteerd) er nodig is. Als mini zijnde mag je er uiteraard ook voor kiezen om een damesmaat of herenmaat te kiezen. Let op de shirtjes vallen kleiner uit! Mini’s maten 6 jaar breedte: 35 cm lengte: 47 cm 8 jaar breedte: 37 cm lengte: 50 cm 10 jaar breedte: 40 cm lengte: 54 cm 12 jaar breedte: 43 cm lengte: 58 cm
  • Tijdens het kamp zullen we foto’s en video’s maken, deze willen we graag delen op social media. Geeft u hier toestemming voor?
 

Betaling

 

Verification

Geplaatst in Uncategorized.